Branding

Det må ikke tage lang tid for dine kunder

Din visuelle fremtræden skal indikere hvad du står for

Skalèrbare resultater

identitet

Dit brand er din forretnings identitet. På få sekunder bliver det bedømt, og på samme tid ved forbrugeren om de vil købe eller ej. 

Det er vigtig at dit brand afspejler alt det du står for. Mål, vision, startegi og værdier er det du gerne vil videre formidle. Det handler om din måde at brede dit budskab, så forbrugere ved præcis hvad du kan og hvorfor du er god til det.

Kommunikation

Det er vigtigt at kende sin målgruppe og vide hvordan man kommunikere ud til denne. Hvad har de brug for, hvordan kan du hjælpe dem og hvorfor skal du være den der gør det. 

Kommunikere du på den rigtige måde, er man ikke i tvivl om hvad du står for. Derudover handler det om skabe din identitet på baggrund af din forretning og kommunikere den ud på den rigtige måde.

Stærke brands

Står stærkere i medgang og modgang

Gentagende gange bliver store virksomheder presset af økonomiske nedgange. Et stærkt brand er i den grad med til mere modstandsdygtig økonomi. Forbrugerne bliver ramt på samme måde og mere konservative med deres økonomi. Her er det vigtigt at dit brand ikke bliver en del af mange og glemt. 

aktiemarkedet i 2020 - Corona-krisen

Pandora
100%
Ørstad
83%
Novo nordisk
23%
Royal Unibrew
13%
Danske bank
1%
online branding

Hvordan skiller du dig ud

Differentiering

Med et unikt brand og knivskarp indentitet og kommunikation, bliver forbrugerne ikke i tvivl om hvem du er. Det handler om at skabe sit eget image, så det er genkendeligt uanset om vi er i den digitale eller fysiske verden. 

Sammenhæng mellem de forskellige platforme giver struktur og bygger samtidig videre på din samlede identitet. 

Vi ved at to brands ikke er ens, og sammen sætter vi en strateg, hvorpå vi bygger din identitet op, både online og offline. Strategien er vigtig for det samlede udbytte og kommunikationen er bæredygtig og i tråd med hvor du vil hen.

Se mere om strategi

Offline og online

Visuel identitet bygger på mere

Det handler ikke bare om et logo, som bliver printet på alt hvad der er jeres. Det handler om kommunikation, fremvisning og fortælling om jer. Ved at bruge samme metoder, farver og designs, skaber i jeres identitet. 

Ved tekst, billeder og formulering, hjælper vi jer hele vejen, så jeres budskab står klart og tydeligt. Jeres identitet er vejen til vækst og fremtidig succes, samt en stabil og sikker økonomi.

OFFLINE IDENTITET

Vi laver designs som kan bruges på alle forskellige medier, merchandise og produkter.

ONLINE IDENTITET

Vigtigt at bruge gentagende kommunikation og metode på samtlige online platforme.

Vi løser dine problemer

Hvad kan vi også tilbyde?

E-mail marketing
kampagne
Webdesign
Tryksager
Google Ads
Strategi
Social media marketing

Er du klar til at vækste din virksomhed?

Kontakt os med det samme og få et uforpligtende tilbud

reklamebureau