271740599_3023036628009966_1993354614498088352_n

E-mail marketing

E-mail marketing der er til at føle på

Sammen planlægger vi fremadrettet

I en verden, hvor 90 % af alle personer over 12 år har mindst én Social Media profil, handler det om at udnytte ads potentialet maksimalt. Vi kan med dig på sidelinjen skabe resultater, som kan mærkes på bundlinjen. Med digital marketing planlægger vi din strategi online.

I Advest Marketing ved vi, hvordan man skaber resultater gennem Social Media Ads. Med den rette ekspertise kan du med stor effekt benytte Social Media Ads, som redskab til at opnå dine økonomiske målsætninger.

Skalèrbare resultater

konstant optimering

Vi ved, at to dage ikke er ens. I Advest Marketing sidder vi ikke på sidelinjen og ser dine Social Media Ads performe – vi optimerer dem hele tiden. På den måde vil du altid være sikker på, at dine annoncer ikke bare præsterer godt, men bedst.

Hos Advest Marketing arbejder vi målrettet mod at finde din perfekte målgruppe – vi splittester konstant alt lige fra lokation, alder til valg af content og copywrite.

Stor SoMe erfaring

Færdigheder indenfor mange områder

Valget af hvilken social media platform du skal bruge som annonceringsplatform kan være vanskeligt. Vi gennem analyserer din virksomhed og finder frem til, hvilke Social Media platform, der kunne være profitable for din virksomhed.

Facebook
100%
Instagram
100%
Linkedin
100%
Snapchat
100%
Tik Tok
100%
Pinterest
100%
Online markedsføring

Skræddersyet digital markedsføring

Hvert brand er forskelligt

Vi ved, at to virksomheder ikke er ens – derfor er digital marketing strategien også forskellig. Vi tilpasser vores markedsføring til jeres behov – om der er leadgenerering, konverteringer eller website trafik, så finder vi frem til den mest optimale marketingplan.

I en verden, hvor den gennemsnitlige dansker bruger 2,5 timer på Social Media hver dag handler det om at være synlig på de helt rigtige tidspunkter.

Med vores ekspertise kan vi sammen opnå dine økonomiske målsætninger – og skabe resultater, der kan mærkes på bundlinjen. Hos os ved vi, at det ikke kun handler om at være synlig på Social Media, når kunden er aktiv, men tilstede når kunden er købevillig.

Stukturerede markedsføringplaner

Vi deler alle resultaterne

I Advest Marketing er vi indforstået med, at det er din forretning – derfor er alt vores arbejde med din virksomhed på Social Media 100 % gennemsigtigt.

Du, som kunde, vil hver uge modtage en videopræsentation af dine annoncers performance. På den måde kan du hele tiden følge vores arbejde på Social Media – og sikre, at vi altid arbejder med kvalitet. 

I videoen vil der også argumenteres for til- og fravalg i forhold til din Social Media markedsføring. Vi tror på, at stor gennemsigtighed er et win for dig og et win for os.

Hos Advest Marketing ser vi ikke vores samarbejds virksomheder som kunder, men derimod som partnere – et salg for dig – er en succes for os.

Start med SoMe

Først tager det tid at finde den rette målgruppe, copywriting og hvilket medier der virker bedst.

Vi løser dine problemer

Hvad kan vi også tilbyde?

Reklamebureau

SEO

Effektiv SEO handler ikke kun om at være nummer ét - Uden konventeringer er det intet værd.

reklamebureau

Web Design​

Med vores hjemmesider sikre du en nem, overskuelig og brugervenlig webside.

Reklamebureau

Google ads

På den mest brugte søgemaskine er det vigtig at være der, når kunderne er købevillige.

Er du klar til at vækste din virksomhed?

Kontakt os med det samme og få et uforpligtende tilbud

reklamebureau
small_c_popup.png

Gratis SEO-analyse

Udfyld formularen og få lavet en fuld SEO-Analyse gratis