Google ads

Det behøver ikke at koste en formue at markedsføre sig på google

Google Ads
Google Ads

Det behøver ikke at være dyrt

at tage det næste skridt

Det behøver ikke at være dyrt at tage det første skidte med Google Ads. I Advest Marketing skræddersyer vi en Google Ads strategi til din virksomhed – ved ved nemlig, at ikke to virksomheder er ens.

Hos os får du ikke en sælger i røret men en Google Ads specialist, således du hele tiden er tryg ved vores arbejde med din virksomhed.

Sammen vil vi skabe et unikt Google Ads team – din viden om virksomheden og vores kompetence til Google Ads. Vi holder hånden under dig igennem hele processen.

Der er uendelig muligheder

Med google ads

Google Ads er et effektivt redskab til at opnå dine ønskede økonomiske resultater for din virksomhed. Alle, kan lave annoncer på Google, som sælger, men ikke alle kan skabe effektive Google Ads. 

I Advest Marketing ved vi, hvordan man effektiv skaber resultater igennem Google Ads – hos os bruger vi kun de annoncekroner, som er nødvendige for at skabe resultater. 

Vi optimerer konstant dine annoncer, således pengene bruges på den helt rigtige måde. Hos os er vi 100 % gennemsigtige – det tror vi giver det bedste samarbejde, dvs. vi rapporterer performance på Google Ads og deler resultaterne med dig, således du er med på sidelinjen hele vejen.

Hvad kan man med Google ads?

Med en sammenhængende markedsføring

På Tværs af forskellige medier

Større feedback

I samarbejde med dine andre Social Media Ads kan vi levere dig et stort kendskab til din egen virksomhed – for hvem er din målgruppe i virkeligheden? 

Vi oplever ofte, at virksomheder havde en anden opfattelse af deres målgruppe, end den målgruppe, som de i virkeligheden burde have. 

Sammen med andre Social Media Ads kan vi altså skabe et sundt syn på din egen forretning – og hvor virksomheden bør bevæge sig hen fremadrettet.

Hos os kan vi ligeledes optimere på hvilke platforme, som du bør bruge flest annoncekroner på – og den vej optimere dine resultater effektivt.

Google Ads

Kombination af kampagner

Hos Advest Marketing kan vi være ansvarlige på alle dine kampagner på Social Media og Google. 

Dette gør det langt nemmere for dig at have alt samlet ét sted. 

Dette gør også, at vi får en større indsigt i din virksomhed – som er utrolig vigtigt for vores performance, da vi bruger alle resultater til at optimere din annoncering.

Vi kan kombinere alle dine kampagner på tværs af annonceringsplatforme – og på din måde optimere og effektivisere din virksomheds annoncering.

Vi løser dine problemer

Hvad kan vi også tilbyde?

E-mail marketing
kampagne
Webdesign
Tryksager
Branding
Strategi
Social media marketing

Lær os at kende

Hele teamet finder du her

Se mere om os