Kampagner

Hvordan spiller dit brand og reklamation sammen?

Ingen gider hurtige løsninger og halvfærdige resultater

Gennemtænkte kampagner

Vi ved hvordan en kampagne skal sammensættes, så den breder dit budskab og afspejler sig i din forretning. Kreative designs og visuelle kommunikations metoder giver et fantastisk sammenspil mellem salg og stærkere brand. Vi skaber opmærksomhed på de rigtige platforme og sørger for at hele kunderejsen spiller på max styrke. 

kampagner

Tryk og genkendeligt

Vi hjælper med en genkendelig kampagner, som gøre brug af jeres styrker og opnår fuld effektivitet. Kunderne skal vide hvem i er og hvad i kan, derfor er det vigtigt der er sammenspil gennem hele identiteten, lige fra trykte plakater til stories på sociale medier.

Hos Advest Marketing arbejder vi målrettet mod at finde din perfekte målgruppe – vi splittester konstant alt lige fra lokation, alder til valg af content og copywrite.

Idé generering

Det kan være et nyt produkt eller koncept som skal fremvises på den helt rigtige måde. Her kommer vi med ideer til hvad der kan passe ind i jeres identitet.

Design og content

Her laver vi det helt rigtige design og content som skal bruges til den aktuelle kampagne. Samples af design bliver gennemgået, så i med sikkerhed kan stå ved det.

Planlægning

Kampagnen skal ramme den helt rigtige målgruppe på det helt rigtige tidspunkt. Planlægning for at opnå det optimale resultat samt hvilke muligheder der er i spil.

Vurdér og optimér

Forbrugernes adfærd ændre sig hele tiden og der skal nyt content til hele tiden for at følge med. Derfor sikre vi os en opdateret kampagne som hele tiden skaber ny interesse.

Strategi

Skal vi hjælpe med jeres næste kampagne?

Sammen lægger vi en slagplan for hvornår og hvordan det skal udføres. Dernæst finder vi en balance for hvilke steder og medier der er relevant for jeres målgruppe.

Handler det om in-store konverteringer eller en større awereness kampagne for at fremme nyt produkt eller koncept, finder vi den rette løsning.

Med vores ekspertise kan vi sammen opnå dine økonomiske målsætninger – og skabe resultater, der kan mærkes på bundlinjen. Hos os ved vi, at det ikke kun handler om at være synlig på Social Media, når kunden er aktiv, men tilstede når kunden er købevillig.

Kontakt os her

Vi løser dine problemer

Hvad kan vi også tilbyde?

E-mail marketing
Social marketing
Webdesign
Tryksager
Google Ads
Strategi
Branding

Er du klar til at vækste din virksomhed?

Kontakt os med det samme og få et uforpligtende tilbud

reklamebureau