Webdesign

Hvordan bliver dit brand fremvist online?

vi laver Et design der passer til dit brand

MEd et website der passer til dine behov

Vi gør det let for dig at rette i det efterfølgende

Med en hjemmeside fra wordpress, giver vi dig en grundig instruktion i hvordan du kan rette tekst, skifte billeder eller andre små ting. På denne måde sikre vi dig, at du kan holde din hjemmeside opdateret hele tiden – og støder du på problemer, er vi klar til at hjælpe dig. Du ender med et webdesign, der henvender sig på det mest hensigtsmæssige måde til din målgruppe.

Efter hjemmesiden er færdig får du fuld adgang til alle funktioner, og når der skal laves en større ændring, kan du let give os adgang igen. 

I Advest Marketing stræber vi altid efter den bedste service af vores kunder, og derfor er vi også klar til at hjælpe hvis der er brug for det.

Webdesign
webdesign

Vi kan etablerer den helt rigtige løsning til dig

Ved hjælp af de helt rigtige plugin til din hjemmeside, giver vi mulighed for at understøtte lige præcis dit behov. Vi giver dig muligheder for funktioner som prisberegner, kalenderoversigt med booking system, visning af lejemål og meget mere.

Vores designs bliver altid tilpasset til din hjemmeside og gør det muligt at rette til efterfølgende. 

Ønsker du en webshop er dette også muligt. Her giver vi den løsning med alt samlet et sted. Betaling, forsendelse og varelager kan ses samme sted fra din hjemmeside. Du kan let tilføje, fjerne og redigere i produkter, kategorier og priser.

Hvad skal dine hjemmeside kunne?

Med vores prisberegner, kan du tjekke alt det af, som du gerne vil have din hjemmeside skal kunne. Udefra disse oplysninger, kan du få et estimat af hvad sådan en hjemmeside kommer til at koste dig.

Nogle løsninger kan gøres billigere hvis det skal laves sammen, og derfor er det bare en cirka pris og ikke nødvendigvis den præcise pris. 

Vi tilbyder også SEO optimering løbende på de hjemmesider som vi laver. Her for du en skarp pris hvis du køber dette sammen med at vi laver din hjemmeside. Dette inkludere bl.a. søgeords research og helbredstjek på hjemmesiden.

Se mere om SEO

Vi løser dine problemer

Hvad kan vi også tilbyde?

E-mail marketing
kampagne
Branding
Tryksager
Google Ads
Strategi
Social media marketing

Er du klar til at vækste din virksomhed?

Kontakt os med det samme og få et uforpligtende tilbud

reklamebureau